Despre noi

Suntem specialisti cu experienta de peste 10 ani in realizarea de sisteme complexe de business.

Competentele noastre acopera zonele de analiza, proiectare, dezvoltare, testare si implementare software de business.

BizAge este o companie ce isi propune sa ofere organizatiilor mici si mijlocii - servicii IT de calitate, bazate pe o tehnologie revolutionara, la un pret competitiv.

Rolul companiei este de a facilita accesul firmelor mici si mijlocii la software de calitate si la cea mai buna infrastructura prin intermediul tehnologiei Software as a Service.

Suntem foarte mandri ca am putut prezenta pietei aplicatia Kido pentru managementul gradinitei un produs "Software as a Service".

Preocuparea noastra principala este succesul clientilor nostrii. Credem cu tarie in puterea noastra de a propune solutii de valoare pentru lumea de azi.

Dan Giusca

Este arhitectul proiectului BizAge, incepand de la business plan, pina la proiectarea aplicatiilor. Pasionat de programare, Dan si-a propus sa transforme hobby-ul sau intr-un proiect IT de anvergura. Este dedicat, entuziast, serios dar si glumet, dupa caz, si are ca filozofie pentru acest proiect, utilitatea aplicatiei.

Sorin Vasilescu

Este responsabil cu identificarea oportunitatilor de business, marketing, validarea specificatiei de dezvoltare pentru functionalitati noi. Atras de tehnologii noi si gadgeturi si mereu atent la detalii, lui Sorin ii place sa proiecteze si sa imagineze solutii pentru problemele clientilor. Inginer IT, pasionat de actorie si psihologie, Sorin este cealalta jumatate a nucleului echipei BizAge.
Share on Facebook

Kido, programul dedicat gradinitelor private

Comanda un cont Kido acum

Completeaza formularul acesta. Te contactam si gradinita ta are cont imediat.
Email
Numele gradinitei
Mesaj